Gratis astrologi


Hver tirsdag kl. 19.30 kan du lære om vedisk astrologi og høre lidt om dit eget horoskop via et Zoom møde. Mødet starter med lidt baggrundsviden om vedisk astrologi. Herefter tolkes 4-5 af deltagernes horoskoper kort. Hvis du ønsker at få tolket dit horoskop, skal du medbringe dit præcise fødselstidspunkt og sted.

Vedisk astrologi siges at være den oprindelige astrologi og er utrolig nem at bruge, da tolkningsmetoderne stort set har været uændrede i tusindvis af år. Vedisk astrologi kaldes også Jyotish, som betyder indre lys. Denne astrologi er erkendt af Indiske vismænd og er en del af den vediske viden, som bla. indeholder ayurveda, yoga og meditation. Se en video fra en af Zoom-møderne til højre.


Du kan logge ind på Zoom-mødet tirsdag kl. 19.30. Du kan se mere information under "begivenheder" på facebookgruppen "Den oprindelige astrologi" på dette link

Få lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (1 time)


Vil du vide hvilken partner eller job, som paser bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit  horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også  se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den fri vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du  få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Læs mere her


Hvis du vil have en kombination af ayurvedisk kostvejledning og astrologi, kan du læse mere her


Uddannelse til vedisk astrolog

19/8 2021 - 21/10 2022. Rabat 2500 kr. til de første tilmeldinger.


Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne nye uddannelse. Vedisk astrologi  kaldes også jyotish eller "den oprindelige astrologi" og er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:


Karakter-egenskaber og stærke sider

Hvilken partner er bedst egnet?

Hvilket slags job er det rette?

Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

Hvad er årsagen til et helbredsproblem og hvordan kan helbredet forbedres?

Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?


Læs mere på dette link