Foredrag om vedisk astrologi

Gratis astrologi via Zoom

Næste foredrag endnu ikke planlagt


Find ud af hvilken type partner, som du tiltrækkes af. Her har du mulighed for at høre lidt om vedisk astrologi, og hvordan et horoskop viser hvilke mennesker, som man tiltrækkes af. Der bliver også tid til at tolke nogle af deltagernes horoskoper.Hvis du ønsker at få tolket dit eget horoskop, skal du medbringe dit præcise fødselstidspunkt og sted.
Mødet ledes af Nicolay Zederlinn, som har beskæftiget sig med vedisk astrologi i over 30 år. Nicolay uddanner folk til astrologer og hans næste uddannelse starter 20. maj. Læs mere her.


Vedisk astrologi siges at være den oprindelige astrologi og er utrolig nem at bruge, da tolkningsmetoderne stort set har været uændrede i tusindvis af år. Vedisk astrologi kaldes også Jyotish, som betyder indre lys. Denne astrologi er erkendt af Indiske vismænd og er en del af den vediske viden, som bla. indeholder ayurveda, yoga og meditation. 

Du kan se mere information under "begivenheder" på facebookgruppen "Den oprindelige astrologi" på dette link
Husk at klikke "synes godt om", så du får besked, når det næste møde afholdes.
horoskop

Få lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. Tilbud lige nu 950 kr.


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden. Derudover kan du få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Læs mere her


Hvis du vil have en kombination af ayurvedisk kostvejledning og astrologi, kan du læse mere her