Astrologi-uddannelse

Uddannelse til astrolog

Starter 10. august 2023


Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne uddannelse. Vi bruger den vediske astrologi (Jyotish), som er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:


- Karakteregenskaber og stærke sider

- Hvilken partner er bedst egnet?

- Hvilket slags job er det rette?

- Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

- Hvad er årsagen til et helbredsproblem, og hvordan kan helbredet forbedres?

- Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?

- Hvordan kan man styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer?

- Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden?

- Hvad vil gavne den personlige udvikling?

Vi vil bl.a. arbejde med følgende:

- Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og ascendant (lagna)

 -Partnerhoroskopet (navamsha), jobshoroskopet (dasamsha) og nakshatras.

 -Øjeblikshoroskoper

 -Årshoroskoper

- Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden

- Hvad sker hvornår (dasha/bhukti)? Dette fremragende system er helt unikt og findes ikke i vestlig astrologi

- Transitter, der et andet system til at se tendenser for fremtiden

Du vil få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Du får også i høj grad udviklet din intuition, så du bliver en dygtig astrolog. Vedisk astrologi er nært forbundet med ayurveda og er et fremragende redskab til at diagnosticere sygdomme og andre ubalancer.

Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker.

Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen, hvis du ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt. Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se forløbet som en rejse i personlig udvikling. Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med negative hændelser i fremtiden.

Uddannelsen kræver i øvrigt ingen forkundskaber.

Datoer for uddannelsen til vedisk astrolog


Zoommøder kl. 17.30-21

2023: 10/8, 24/8, 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12


2024: 11/1, 25/1, 8/2, 22/2, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5, 30/5, 13/6 og 20/6 


Weekender kl. 9-16 

18-20/8 2023, 5-7/1 og 7-9/6 2024. Fysisk fremmøde anbefales.


Eksamen via Zoom kl. 9-16/17

14-16/6 2024. Hver eksamen varer ca. 3 timer inkl. forberedelse, og du opfordres til at overvære alle eksamenerne.


Zoommøderne bliver optaget, så hvis du misser nogle af dem, kan du se dem senere. Desuden dannes mindre studie-grupper, som mødes privat eller online. I grupperne kan man efter aftale også få supervision af Nicolay, der er underviser på uddannelsen. Grupperne er frivillige.


Sted

Weekenderne foregår i House of Nordic Ayurveda, som er beliggende i smukke omgivelser på Lyngebækgård lidt nord for København. Stedet har havudsigt og ligger i gåafstand til en station. Adressen er Lyngebækgårds Alle 6, 1. sal, 2990 Nivå. På weekenderne serveres lækker vegetarisk/vegansk frokost samt te, frugt, kager m.m.


Pris

25.000 kr. inkl. undervisningsmaterialer, kursusbevis og 9 måltider. Der er også mulighed for at dele denne betaling op i 6 rater á 4299 kr.

Om underviseren

Nicolay Marcus Zederlinn har beskæftiget sig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. Han har holdt mange astrologikurser, uddannet folk til astrologer og lagt utallige horoskoper.

Nicolay har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. boede han i 3 år sammen med Maharishi Mahesh Yogi, og han har også tilbragt mange måneder i Amma ́s ashram i Kerala, Indien.

Nicolay er forfatter til flere bøger om ayurveda, kost og sundhed, så du vil også få mange gode råd om sundhed på uddannelsen.


Du er velkommen til at ringe til Nicolay på tlf. 2320 3827 for at høre mere eller skrive til ham på dette link.

Hvad siger tidligere deltagere?


'Vedisk astrologi har givet mig et klart indblik i mig selv, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg er på vej hen. Nicolay har en masse viden omkring Jyotish, som han formår at formidle på en overskuelig og enkel måde. Kan varmt anbefales!'


Kitty, konsulent
'Virkelig spændende astrologi kursus. Det har givet mig større selvindsigt og bredere forståelse og rummelighed for andres bevæggrunde. Nicolays omfangsrige viden indenfor menneskekundskab og hans tålmodige og rolige måde at undervise på, gav mig troen på at jeg nok sku lære det. Et fantastisk redskab til at forstå dig selv og andre bedre. Jeg kan kun anbefale det. Nicolay er en fantastisk formidler'.


Sarah, pædagog.

Du kan høre mere om vedisk astrologi og se hvordan man tolker i videoen til højre.

Du kan også se flere videoer om vedisk astrologi på dette link

Hvordan bliver dit kommende år?

Pris: 995 kr. Tilbud lige nu: 750 kr.


Her får du en tolkning af, hvilke temaer det kommende år bringer, og hvordan du bedst muligt kan navigere i dem. Vi starter med et par minutters guidet meditation og herefter gennemgår jeg hvad det kommende år kommer til at handle om for dig. Du er velkommen til at stille konkrete spørgsmål til konsultationen, som varer 30-40 minutter.

Bemærk at du godt kan bestille denne konsultation, selvom du ikke kender dit fødselstidspunkt. Jeg bruger nemlig bl.a. et øjeblikshoroskop til at tolke de kommende hændelser i dit liv. Bestil tid herlagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (1 time).


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den fri vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Konsultationen afholdes i Espergærde, København eller via Zoom. Læs mere her
Gratis astrologi online


Hvis du vil vide lidt om, hvad dit kommende år kommer til at handle om, så deltag i denne begivenhed søndag den 8. januar kl. 11. Jeg lægger et fælles horoskop for alle dem, som ser foredraget - uanset om det er live eller senere. Gå ind på nedenstående link og bliv medlem af gruppen "Den oprindelige astrologi", så du er klar til på søndag. Fremover vil jeg holde et foredrag om måneden med temaet: "Hvordan bliver denne kommende måned". 


Gå til facebookgruppen og bliv medlem

Kom på Flowfoods mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.