Uddannelse til astrolog


Uddanelsens start er udsat. Kontakt Nicolay på dette link hvis du er interesseret i at høre mere, eller vil have besked, når den starter.

 

Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne uddannelse. Vi bruger den vediske astrologi (jyotish), som er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:


Karakter-egenskaber og stærke sider

Hvilken partner er bedst egnet?

Hvilket slags job er det rette?

Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

Hvad er årsagen til et helbredsproblem og hvordan kan helbredet forbedres?

Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?

Hvordan kan man styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer?

Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden?

Hvad vil gavne den personlige udvikling? 


Du vil få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Foredrag, tolkning og gruppearbejde afveksles med små meditative øvelser, så du får et "boost" i din personlige udvikling.

Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med til mødegangene, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker. Du opfordres også til at øve hjemme med at lægge horoskoper for venner og bekendte. Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen for dem som ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt.

Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se uddannelsen, som en rejse i personlig udvikling.

Du lærer bl.a. om følgende:

Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og Lagna (ascendant)

Partnerhoroskopet (navamsha)

Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden

Hvad sker hvornår? (dasha/bhukti) Dette fremragende system er helt unikt for vedisk astrologi og findes ikke i vestlig astrologi

Transitter (et andet system til at se tendenser for fremtiden)

Årshoroskop

Øjeblikshoroskop

Atmakaraka (hvilke planeter hjælper den spirituelle udvikling)


Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med  negative hændelser i fremtiden. Uddannelsen kræver i øvrigt ingen forkundskaber. Du kan høre mere om vedisk astrologi og se hvordan man tolker i videoen til nedenunder..


Lidt om underviseren Nicolay Marcus Zederlinn

Jeg har beskæftiget mig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. I de seneste år har jeg holdt mange astrologikurser, lagt utallige horoskoper og uddannet folk til astrologer.

Jeg har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. har jeg boet 3 år sammen med Maharishi Mahesh Yogi og tilbragt mange måneder i Amma´s ashram i Kerala, Indien.

Jeg har også beskæftiget mig med ayurveda i mange år og har min egen ayurveda-uddannelse.  Der udover er jeg forfatter til flere bøger om ayurveda, kost og sundhed, så du vil også få mange gode råd om  sundhed på uddannelsen. Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 2320 3827 for at høre mere om uddannelsen. 

Datoer og sted

45 aftener via Zoom + 2 weekender og 1 uge i København (eller via Zoom, hvis det foretrækkes).


Online via Zoom torsdage fra 19. august 2021 - 12. oktober 2022 kl. 18.30-20.30.

Torsdage i 2021: 19 og 26. august, 2, 9, 16, 23 og 30. september, 7, 14 og 28. oktober, 4, 11, 18 og 25. november, 2, 9 og 16. december.

Torsdage i 2022: 13, 20, 27. januar, 3. februar, 3, 10, 17, 24 og 31. marts, 7, 21 og 28. april, 5, 12 og 19. maj, 2, 9, 16 og 23. juni, 18 og 25. august, 1, 8, 15, 22 og 29. september, 6 og 13. oktober.


Du får tilsendt et link til Zoom-mødet, som du blot skal klikke på, så åbner det i din browser. Første gang skal du evt. lige downloade Zoom for at deltage.


Datoer i København

5-7 november 2021 og 22-24. april 2022 (fredag kl. 19-21, lørdag+søndag kl. 9-15.30)

15-21. oktober 2022 (kl. 9-15.30). Det er også muligt at deltage via Zoom, hvis det foretrækkes.


Disse dage foregår på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Stedet hedder HosNorup. Der er 2 timers gratis parkering langs Roskildevej, hvis man registrerer sig i en Parkerings App, og der er nok parkeringspladser. Ofte kan man også parkere gratis bag Aldi. Der er i øvrigt masser af billige overnatningsmuligheder i nærheden. Se fx dette link.Pris

25.000 kr. inkl. individuel supervision, undervisningsmaterialer og kursusbevis.


Det er muligt at dele betalingen op i mindre rater. Du betaler et tilmeldingsgebyr på 3900 kr. samt 1800 kr. om måneden fra 1. september 2021 til og med 1. oktober 2022 i alt 29.100 kr. Ved rabat betales kun 1600 kr. om måneden (i alt 26.300 kr.). Bemærk at der er 3 måneders opsigelse til den første i måneden ved betaling i afdrag.Udtalelser fra tidligere kursister


'Vedisk astrologi har givet mig et klart indblik i mig selv, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg er på vej hen. Nicolay har en masse viden omkring Jyotish, som han formår at formidle på en overskuelig og enkel måde. Kan varmt anbefales!'


Kitty, konsulent
'Virkelig spændende astrologi kursus. Det har givet mig større selvindsigt og bredere forståelse og rummelighed for andres bevæggrunde. Nicolayś omfangsrige viden indenfor menneskekundskab og hans tålmodige og rolige måde at undervise på, gav mig troen på at jeg nok sku lære det. Et fantastisk redskab til at forstå dig selv og andre bedre. Jeg kan kun anbefale det. Nicolay er en fantastisk formidler'.


Sarah, pædagog.

Få lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (1 time).


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den fri vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Konsultationen afholdes i Espergærde, København eller via Zoom. Læs mere her
Gratis astrologi


Læs mere her

Kom på Flowfoods mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.