Astrologi-uddannelse
Horoskop

Uddannelse til astrolog

Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne uddannelse. Vi bruger den vediske astrologi (Jyotish), som er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. På uddannelsen lærer du bl.a. at tolke følgende:


Karakteregenskaber og stærke sider

Hvilken partner er bedst egnet?

Hvilket slags job er det rette?

Hvordan står det til med økonomi, bolig, familie, børn, spiritualitet m.m.?

Hvad er årsagen til et helbredsproblem og hvordan kan helbredet forbedres?

Hvornår er der muligheder for at flytte, finde en partner, få nyt job m.m.?

Hvordan kan man styrke svage sider ved hjælp af bl.a. ædelsten og mantraer?

Hvilke sider bliver stærkere og svagere i fremtiden?

Hvad vil gavne den personlige udvikling? 


Du vil få en meget dyb indsigt i dit eget horoskop og opdage hidtil ukendte sider af din personlighed. Foredrag, tolkning og gruppearbejde afveksles med små meditative øvelser, så du får et "boost" i din personlige udvikling.

Det er overraskende, så let det er at tolke vediske horoskoper, når først den grundlæggende viden er på plads. Afsæt lidt tid mellem mødegangene til at øve dine færdigheder, så bliver du hurtigt god til tolkningen. Vi vil tolke et hav af horoskoper og i sidste halvdel af forløbet, inviteres der "prøvekaniner" med til mødegangene, så du lærer at tolke horoskoper for mange forskellige mennesker. Du opfordres også til at øve hjemme med at lægge horoskoper for venner og bekendte. Uddannelsesforløbet afsluttes med eksamen for dem som ønsker det, og du får et diplom. Herefter kan du lægge horoskoper for folk professionelt.

Du behøver dog ikke nødvendigvis have et ønske om at ville arbejde med astrologi for at tage uddannelsen. Du kan også se uddannelsen, som en rejse i personlig udvikling.

Du lærer bl.a. om følgende:

Individuelt horoskop (rasi) med stjernetegn, planeter, huse og Lagna (ascendant)

Partnerhoroskopet (navamsha)

Planeternes aspekter og hvordan de vægtes i forhold til hinanden

Hvad sker hvornår (dasha/bhukti)? Dette fremragende system er helt unikt for vedisk astrologi og findes ikke i vestlig astrologi

Transitter (et andet system til at se tendenser for fremtiden)

Årshoroskop

Øjeblikshoroskop

Atmakaraka (hvilke planeter hjælper den spirituelle udvikling)


Der vil være fokus på at se de positive sider i horoskoperne, og derfor vil vi heller ikke beskæftige os med negative hændelser i fremtiden. Uddannelsen kræver i øvrigt ingen forkundskaber. Du kan høre mere om vedisk astrologi og se hvordan man tolker i videoen til nedenunder.


Du kan se flere videoer om Vedisk Astrologi på dette link

Lidt om underviseren Nicolay Marcus Zederlinn

Jeg har beskæftiget mig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland. I de seneste år har jeg holdt mange astrologikurser, lagt utallige horoskoper og uddannet folk til astrologer.

Jeg har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. har jeg boet 3 år sammen med Maharishi Mahesh Yogi og tilbragt mange måneder i Amma´s ashram i Kerala, Indien.

Jeg har også beskæftiget mig med ayurveda i mange år og har oprettet Flowfoods ayurveda-uddannelse, som kører løbende.  Der udover er jeg forfatter til flere bøger om ayurveda, kost og sundhed, så du vil også få mange gode råd om sundhed på uddannelsen. Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 2320 3827 for at høre mere om uddannelsen. 

Datoer

De fleste datoer er fredag aften og lørdag. Desuden 7 dage i vinterferien og afslutningen søndag den 11-6-23 (eksamen)


2022

20. maj kl. 17.30-21

21. maj kl. 9-15.30

17. juni kl. 18-21

18. juni kl. 9-15.30

19. august kl. 18-21

20. august kl. 9-15.30

23. september kl. 18-21

24. september kl. 9-15.30

15. oktober kl. 9-15.30

16. oktober kl. 9-15.30

17. oktober kl. 9-15.30

18. oktober kl. 9-15.30

19. oktober kl. 9-15.30

20. oktober kl. 9-15.30

21. oktober kl. 9-15.30

11. november kl. 18-21

12. november kl. 9-15.30

2. december kl. 18-21

3. december kl. 9-15.30


2023

20. januar kl. 18-21

21. januar kl. 9-15.30

3. marts kl. 18-21

4. marts kl. 9-15.30

24. marts kl. 18-21

25. marts kl. 9-15.30

28. april kl. 18.21

29. april kl. 9-15.30

9. juni kl. 18-21

10. juni kl. 9-15.30

11. juni kl. 9-15.30 


Der er mulighed for at deltage online.


Desuden dannes mindre studie-grupper, som mødes privat eller online. I grupperne kan man efter aftale også få supervision af Nicolay. Grupperne er frivillige, men man opfordres til at deltage mindst et par timer om måneden.
Sted

Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Stedet hedder HosNorup. Der er 2 timers gratis parkering langs Roskildevej, hvis man registrerer sig i en Parkerings App, og der plejer at være nok parkeringspladser. Stedet har også nogle få parkeringskort til gratis parkering.

Der er i øvrigt masser af billige overnatningsmuligheder i nærheden. Se fx dette link.Pris

25.000 kr. inkl. individuel supervision, undervisningsmaterialer og kursusbevis.


Det er muligt at dele betalingen op i mindre rater. Du betaler et tilmeldingsgebyr på 3900 kr. samt 1900 kr. om måneden i 13 rater fra 1. juni 2022 til og med 1. juni 2023 (i alt 28.600 kr.). Bemærk, at der er 3 måneders opsigelse til den første i måneden ved betaling i afdrag.Udtalelser fra tidligere kursister


'Vedisk astrologi har givet mig et klart indblik i mig selv, hvor jeg er i mit liv, og hvor jeg er på vej hen. Nicolay har en masse viden omkring Jyotish, som han formår at formidle på en overskuelig og enkel måde. Kan varmt anbefales!'


Kitty, konsulent
'Virkelig spændende astrologi kursus. Det har givet mig større selvindsigt og bredere forståelse og rummelighed for andres bevæggrunde. Nicolays omfangsrige viden indenfor menneskekundskab og hans tålmodige og rolige måde at undervise på, gav mig troen på at jeg nok sku lære det. Et fantastisk redskab til at forstå dig selv og andre bedre. Jeg kan kun anbefale det. Nicolay er en fantastisk formidler'.


Sarah, pædagog.OBS: Der starter muligvis en lignende uddannelse i Aalborg i 2023. Kontakt Nicolay på dette link, hvis du vil have besked, når og hvis den starter.

Få lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (1 time).


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og stærke sider. Man kan også se hvilke tendenser som bliver stærkere i fremtiden, selv om den fri vilje jo hele tiden spiller ind. Derudover kan du få vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket. Det er den vediske astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Konsultationen afholdes i Espergærde, København eller via Zoom. Læs mere her
Gratis astrologi via Zoom

Næste event kommer snart


Du kan lære om vedisk astrologi og høre lidt om dit eget horoskop via et Zoom møde. Mødet starter med lidt baggrundsviden og temaet er denne gang, hvordan planeterne påvirker hinanden. Herefter tolkes nogle af deltagernes horoskoper.


Læs mere her

Kom på Flowfoods mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.