Astrologi

Få lagt dit horoskop


Pris 1400 kr. (ca. 1 time)


Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber, stærke sider og tendenser i fremtiden. Du får også vejledning i de problemstillinger, som optager dig i øjeblikket, ligsom horoskopet kan bruges til at finde en dybereliggende årsag til et problem eller sygdom.

Det er den østlige astrologi kaldet jyotish, som bruges til tolkningen. Denne astrologi er overraskende præcis og nem at bruge. Bemærk at jo mere åben og kommunikerende, du er, des mere får du ud af konsultationen.

Du kan få en ide´om hvordan jeg tolker horoskoper sidst i videoen til højre.

Nicolay Marcus Zederlinn

Lidt om mig

Jeg hedder Nicolay, er forfatter og har min egen astrologi-uddannelse. Jeg har beskæftiget mig med østlig astrologi i de sidste 30 år og har lagt horoskoper for folk i en årrække. Jeg har også studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer og boede bl.a. i Holland fra 1989-1992 sammen med den kendte TM-Guru Maharishi Mahesh Yogi, hvor jeg studerede meditation og praktisk ayurveda. Senere hen har jeg mødt mange forskellige lærermestre og bl.a. haft længere ophold i Keerala (Indien) hos den kvindelige Guru Amma.

Min adresse er: Hovgårdsparken 25, 1. th., 3060 Espergærde. Espergærde ligger 1/2 time i bil fra København, og jeg bor ca. 1 km fra togstationen. Der går bus til døren (nr. 340 + 802).


Du kan også få konsultationer i København eller via Zoom/Skype. 


Adresse i København: HosNorup, Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Her er der kun få tider.Lær vedisk astrologi. Uddannelsen starter 20. maj. Læs mere her.

Bestil en konsultation

Udfyld nedenstående skema, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. N.b. Det er vigtigt, at dit fødselstidspunkt er korrekt, før du får lagt dit horoskop. Du kan gratis få oplyst dit fødselstidspunkt på dette link

 
 
 
 
 
 
Espergærde (mange tider)
Frederiksberg (få tider)
Enten Espergærde eller Frederiksberg
Skype eller Messenger
 
 
 
Ja
 
 

Obs: Vær opmærksom på at bekræftelses teksten "Tak for din bestilling" kommer, når du trykker send. Ellers kan det være fordi, at der er fejl i nogle af de indtastede felter.