Flowfood

Foredrag om ayurveda

Kom og oplev et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, smidighed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.

Foredraget giver dig også et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer opstår, når maden ikke bliver omdannet optimalt. Dette viser sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.

Foredraget varer 1,5 time.


Østerbro

Tid: Søndag den 1. september - kl. 11-13

Sted: Det åbne rum, Østbanegade 13, kld, 2100 Kbh Ø

Entre: 100 kr. (inkl. lille ayurvedabog og goodiebag til de 30 første)

Link til arragement


Jægerspris

Tid: Onsdag den 4. september kl. 19

Sted: Rejsestalden, Hovedgaden 29A, Jægerspris

Arrangør: Hornsherred Alternative Forening

Link til arrangement


Hilerød

Tid: Fredag den 13. september kl. 15-17.30

Sted: Center for Mindful Living, Slotsgade 32, (baghuset), 3400 Hillerød

Entre: 100 kr - betales ved indgangen. Tilmelding unødvendig


Fredag den 4. oktober kl. 18-20 er der et arrangement samme sted, hvor du får en guidet meditation, gode råd om sundhed samt lækker ayurvedisk mad. Mere info følger her på siden.


Søborg

Tid: Mandag den 7. oktober kl. 20

Sted: Natur Balance Huset i Søborg, Carl Blochs Alle 7-9, 2860 Søborg

Link til arrangement
Klik her og læs hvordan Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom ved hjælp af ayurveda


Klik her og læs om Flowfood´s etårige ayurveda-uddannelseKom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m

 

Copyright © All Rights Reserved