Gratis foredrag om ayurveda


Kom og oplev et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, smidighed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.

Foredraget giver dig også et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer opstår, når maden ikke bliver omdannet optimalt. Dette viser sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.


Kongens Lyngby

Tid: Søndag den 16. juni kl. 19.30. Foredraget varer 1,5 time.

Sted: Hot Yoga Denmark, Gammellundtoftevej 3C, 2800 Lyngby.

Alle er velkomne.


Amager

Tid: Torsdag den 20. juni 2019 kl. 19.30. Foredraget varer 1,5 time.

Sted: Hot Yoga Life, Fuglebækvej 4B, 2770 Kastrup

Alle er velkomne.


Læs hvordan Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom ved hjælp af ayurveda


Læs om Flowfood´s etårige ayurveda-uddannelse her og spar 4000 kr. ved hurtig tilmelding. 

Flowfood


Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m

Copyright © All Rights Reserved