Flowfood

Foredrag om ayurveda

Kom og oplev et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, smidighed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.

Foredraget giver dig også et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan fx. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.


Tid: Onsdag den 19. august kl. 19-21

Sted: HosNorup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg (indgang fra parkeringsplads ved Aldi)

Pris: 100 kr.

Tilmelding er ikke nødvendig.
Gratis foredrag "Bliv sund med ayurveda"

Masser af gode råd, som virkelig gør en forskel.


Sæt kryds i kalenderen torsdag den 13. august, hvor der afholdes et spændende foredrag i Hillerød. Her vil du lære, hvordan du ved at følge enkle råd om kost og daglige rutiner, vil kunne reducere mange ubehag og sygdomme.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan f.eks. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som f.eks. hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.


Tid: Torsdag den 13. august 2020 kl. 19-20

Sted: Center for Mindful Living, Slotsgade 32, (baghuset), 3400 Hillerød

Tilmelding unødvendig.
Dette har måske din interesse (klik på links)


Tilbud kostvejledning


Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom med ayurveda


Flowfood´s etårige ayurveda-uddannelse


Uddannelsen til vedisk astrolog


Få lagt dit horoskopKom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m

 
 

Copyright © All Rights Reserved