Foredrag om ayurveda

Få nøglerne til sundhed (ayurveda)

Gratis Zoom-møde onsdag den 11. maj kl. 19.30


Hvis du virkelig vil være sund og er indstillet på at gøre det, der skal til, kan du på kort tid forøge din velvære i krop og sind markant. På dette Zoom-møde forklares den egentlige årsag til sygdom både på sindets og kroppens niveau, og du får en masse gode råd fra ayurveda, som virkelig kan gøre en forskel i dit liv. Du bliver guidet til at lave de vigtigste ændringer i diæt og livsstil, så hav papir og blyant parat. Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.


Mødet ledes af Nicolay Zederlinn, som er forfatter til flere bøger om ayurveda, mad og sundhed. Nicolay uddanner folk i ayurveda, og næste uddannelse starter til august.


Link til Zoom-mødet

Gratis foredrag om ayurveda

Dato for næste live-foredrag er endnu ikke fastlagt.


Kom og oplev et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, sundhed og velvære. Du får bl.a. et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.

Foredraget giver dig også et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan fx. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.


Se foredraget nedenunder 

Uddannelse til ayurveda-vejleder

Bliv sund i krop og sind - start 26. august 2022


Vil du have mere fred i sindet og sundhed i kroppen, så er denne uddannelse noget for dig. Uddannelsen kombinerer teoretisk og praktisk viden om ayurveda, så du kommer til at forstå, hvordan ayurveda virker på din egen krop. Du vil lære at lave lækre ayurvediske retter, opleve krydderiernes gunstige virkning, og samtidig erfare hvordan du opløser årsagen til sygdom og lidelse.


Læs mere her.

Ayurveda

Ayurvedisk kost- og livsstilsvejledning med pulsdiagnose

Pris 750 kr. Tilbud lige nu: 550 kr.


Hvis du vil spise sundere eller reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, træg fordøjelse, hedeture og søvnproblemer, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Det er overraskende, hvor mange sygdomme, der kan lindres eller helbredes med en justering i kost og vaner. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse og pulsdiagnose, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende. Læs mere her


Kvinde

Uddannelse til astrolog

Start den 20/5 2022


Vil du udvikle din intuition og blive en dygtig astrolog, så meld dig til denne uddannelse. Vi bruger den vediske astrologi (Jyotish), som er et helt unikt redskab til at tolke en persons egenskaber og tendenser for fremtiden. Læs mere her.


Få lagt dit horoskop   Rabatpris lige nu: 950 kr.

Vil du vide hvilken partner eller job, som passer bedst til dig, eller hvilken retning som du skal gå mod, så få lagt dit horoskop. Her får du en analyse af dine personlige karakteregenskaber og tendenser i fremtiden. Læs mere her

horoskop