Stressfri

Stressfri med MMM-metoden

Kursus på Frederiksberg den 19-20. november - Pris 1300 kr. ved tilmelding senest 15. oktober (herefter 1600 kr.)


Genfind fokus, styrke og indre ro gennem færdigheder, der blandt andet vedrører mad, meditationer og mirakeltænkning. Selvom stress kan manifestere sig fysisk som træthed, hjertearytmi, blytunge ben eller hukommelsestab, er den oprindelige årsag en sindstilstand. Stress kan afhjælpes på relativ kort tid gennem overkommelige livsstilsændringer og teknikker som alle kan udføre. Efter kurset opnår du fornyet ro, klarhed og overskud - og går hjem med en manual med enkle tiltag du kan implementere i dit liv, til at opretholde glæde og fred i dig selv – uanset livets genvordigheder.

Stress, stressfri, stressbehandling

MAD
Kost og daglige rutiner kan gøre en stor forskel i dit almene velbefindende – især hvis du er stresset. På kurset får du en indføring i de forskellige ayurvediske typer samt specifikke råd til at minimere stress i krop og sind.  Ayurvedisk flowfood øger vitalitet i kroppen. Ayurvedisk praksis øger evnen til at mærke sig selv. Derudover får du som gave en 6 ugers detox diæt. Diæten afgifter, sænker inflammation, løfter humøret og styrker kroppens selvhelbredende funktioner.


MEDITATION
Meditation stilner tankerne samt åbner og skærper sindet. Når sindet slapper af, bliver vejrtrækningen rolig, og kroppen opnår en hvile, der er dybere end søvn. Fred i sindet skaber flow i kroppen. Det er dette flow som er grundlaget for sundhed. Blot få minutters daglig meditation har en positiv virkning på både sind og krop. På kurset vil du opleve dyb afspænding og healing gennem forskellige meditative teknikker som fx mindfullness, krystal- og lydterapi. Du kan særligt glæde dig til en hel unik Krystalklar Antistress Terapi, som medvirker til at reducere stress på celleniveau. Du får tillige en kort intro i det ældgamle meditative bevægelsessystem Qigong, der grounder og balancerer. Alle værktøjer der støtter dig i at være i nuet. I ren væren kan ubalancer og smerte opløses.


MIRAKELTÆNKNING
Mirakeltænkning mindsker frygt og styrker din skelneevne. Det er en metode, der erstatter stress med fred og glæde. Negative trossystemer kan give kroniske stresstilstande. Du lærer en enkel teknik til at afdække negative, endda skjulte trossystemer og overbevisninger, der stresser dig - og du lærer, hvordan du let kan slippe dem. Alt vi opfatter er farvet af vores tanker og trossystemer. Derfor undersøger vi deres sandhedsværdi med et system, vi kalder ’Mind On Paper’ inspireret af Et Kursus i Mirakler.

 

Alle kan lære at anvende disse transformerende og healende teknikker.
Deltagere får et gratis eksemplar af Nicolay Marcus Zederlinns lille bog: ’Sundhed er at lytte’ samt 50% rabat på en udvidet ayurvedisk typesession. Deltagere får også 50 % rabat på en Krystalklar-terapi session med Hekla Hekla og på alle Krystalklar antistress-smykker.PROGRAM


Lørdag den 19. november 2022

Du kan ankomme fra kl. 9.45


10.00 > Introduktion

10.30 > Stressniveau

10.45 > Harmoni-meditation og kort foredrag om ’Væren’

11.30 > Fordøjelse og sunde daglige rutiner inspireret af ayurveda

12:40 > Qigong - en enkel serie alle kan lære

13.00 > Frokost (medbring selv madpakke)
13.45 > Smykke, krystal og bogshop er åben (medbring gerne kontanter)

14.00 > Sharing / spørgsmålsrunde

14.45 > Kort intro til mirakeltænkning + ’Mind on paper’ teknikken i praksis
16.00 > Tak for i dagSøndag d 20 november 2022

Du kan ankomme fra kl. 9.45


10.00 > ’NUL tilstanden’ + Harmoni-meditation

10.30 > ‘Guddommelig hovedrengøring’ – en teknik til at skabe varig tryghed, glæde og fred i praksis

11.30 > Pause  (Smykke, krystal og bogshop er åben - medbring gerne kontanter)

11.45 > Find din kropstype (ayurveda)

13.00 > Frokost i stilhed 30 min + nærværs sanseøvelse mens du spiser (medbring selv madpakke)

13.45 > Antistress Krystal terapi – kort intro om de 11 krystaller der mindsker stress  
14.15 > Antistress krystal meditation
14.30 > Brain-Balancing med musik og Aeon plastret der sænker stress på celleniveau

15.00 > ’5 Mudras’ – Lyd/håndyoga der balancerer rodchakraet (stabilitet, mod, styrke)

15.15 > Opsamling og evaluering

15.45 > ’Diamond-yoga’  5 min stående sekvens

16.00 > Tak for denne gangPRAKTISK

LOKATION: Hos Norup, Roskildevej 46, 2 sal, 2000 Frederiksberg. Bus 7A går fra Frederiksberg Alle eller Hovedbanegården. Kommer du i bil, er der gratis parkering 2 timer lørdag samt hele søndag på Roskildevej. 

PRIS: 1600 kr. inkl moms. Ved tilmelding senest 1. oktober dog 1300 kr.OM UNDERVISERNE


Hekla Hekla er forfatter til bogen: ’Mod til forandring – om at stå i egen kraft og mestre kreativ disciplin’, og arbejder i dag som KrystalTerapeut, PowerCoach og Small businessCoach. Hun har boet i Italien, Frankrig og Sverige i spirituelle bofællesskaber og på kunstskoler og har studeret Et Kursus i Mirakler i 10 år.
Nicolay Marcus Zederlinn er forfatter til flere bøger om kost, sundhed og ayurveda. Han er uddannet ayurveda-terapeaut og har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Nicolay arbejder som vedisk astrolog og kostvejleder - og uddanner folk i disse emner.


Disclaimer: Vi behandler ikke stress eller andre sygdomme. Metoden hjælper dig bl.a. til at håndtere stress. Den erstatter ikke en konsultation hos lægen. Er du i tvivl om du har stress, så tag kontakt til egen læge.

Emailliste


Skriv din email og klik "Send", hvis du vil have besked om vores kommende kurser m.m.