Kursus i ayurvedisk oliemassage

I Århus og København


På dette weekendkursus lærer du at give ayurvedisk oliemassage (abhyanga). Oliemassage er en af de vigtigste ayurvediske kropsbehandlinger og en væsentlig del af den ayurvediske panchakarma-kur, som renser kroppen for urenheder og øger velvære, sundhed og vitalitet. Abhyanga styrker også centralnervesystemet, muskler, led og bindevæv samt modvirker stress. Udover massagen vil du høre om andre ayurvediske behandlingsformer som oliestrøm på panden (shirodare) og urtedampbad (swedana). På kurset lærer du både at give oliemassage og prøver hvordan det er at få den. Derfor får du også en mulighed for at gå indad og komme helt ned i kroppen.

 

Der kræves ingen forudgående erfaring med massage. Det er dog godt at kende lidt til ayurveda. Du kan høre et foredrag om ayurveda i videoen på denne side (se link) eller læse om det i disse bøger (se dette link).

Underviseren på kurset er Christina Schyberg, som har 20 års professionel erfaring med ayurveda og er uddannet ayurveda massage-terapeut. Hun er også Reiki Mester, clairvoyant rådgiver og fysiologisk massør.  Christina er desuden uddannet i ayurveda pranic healing.


Program

Fredag kl. 19-21

Du vil høre om grundprincipperne i ayurveda, vata, pitta, kapha, 20 ayurvediske kvaliteter, vata som dosha’ernes konge, teori om oliemassage, shirodhara og swedana’s virkning. Olie, essentielle olier, brug af urter. Principper for abhyanga – traditionel/vestlig. Behandlerens attitude, omgivelser og stemning. Effekter af massagen.


Lørdag kl. 9-16

Gennemgang af massage.

Øve abyanga (nogle giver, nogle modtager. Du vil være i den samme lille gruppe på 2-3 personer hele weekenden)

Frokost ca. kl. 13 

Øve abhyanga

Afrunding


Søndag kl. 9-16

Øve abyanga

Frokost ca. kl. 13 

Øve abhyanga

Afslutning


Det er ikke præcise tidspunkter. Men vægten lægges på at øve abhyanga – og både få og modtage. Vi tager tid til spørgsmål undervejs i programmet. Du modtager i øvrigt kursusmateriale og diplom.På weekendkurset medbringes

Madpakke (alternativt kan du gå ud og spise på café eller lignende i frokostpausen)

Almindeligt tøj der kan tåle olie

Undertøj, bikini, badebukser eller lignende, der kan tåle olie (til når du selv skal have massage)

Et enkelt-lagen der kan tåle olie

2 håndklæder der kan tåle olie

Der bliver serveret ayurvedisk te, frugt m.m.


Århus

29-31. oktober 2021 (fredag kl. 19-21, lørdag + søndag kl 9-17)

Dansk Akademi for kropsterapi

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj (Århus). Gode parkeringsforhold.

Pris 2700 kr. 


København

28-30. januar 2022 (fredag kl. 19-21, lørdag + søndag kl 9-17)

HosNorup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg (indgang fra parkeringsplads ved Aldi). Der er 2 timers gratis parkering langs Roskildevej, hvis man registrerer sig i en parkeringsapp, og der plejer at være nok parkeringspladser.

Pris: 2700 kr.
Links

Kostvejledning med pulsdiagnose eller astrologi. Se her

Brug et år på udvikling, transformation og ayurveda. Læs mere her

Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.