Lær massage

Kursus i ayurvedisk oliemassage

28-30. januar i København


På dette weekendkursus lærer du at give ayurvedisk oliemassage (abhyanga). Oliemassage er en af de vigtigste ayurvediske kropsbehandlinger og en væsentlig del af den ayurvediske panchakarma-kur, som renser kroppen for urenheder og øger velvære, sundhed og vitalitet. Massagen styrker også centralnervesystemet, muskler, led og bindevæv samt modvirker stress. Udover massagen vil du høre om andre ayurvediske behandlingsformer som oliestrøm på panden (shirodare) og urtedampbad (swedana). På kurset lærer du både at give oliemassage og prøver hvordan det er at få den. Derfor får du også en mulighed for at gå indad og komme helt ned i kroppen.

 

Der kræves ingen forudgående erfaring med massage. Det er dog godt at kende lidt til ayurveda. Du kan høre et foredrag om ayurveda i videoen på denne side (se link) eller læse om det i disse bøger (se dette link).

Underviseren på kurset er Nicolay Marcus Zederlinn, som er uddannet Ayurveda terapeut og har arbejdet i mange år med at give de ayurvediske panchakarma-behandlinger, herunder abhyanga, shirodare, pizzichili, garshana, basti, swedana, nasya m.m. Nicolay er også forfatter til flere ayurvedabøger og leder af Flowfoods ayurveda-uddannelse.


Program

Fredag kl. 19-21

Du vil høre om grundprincipperne i ayurveda, vata, pitta, kapha samt få teori om oliemassage, shirodhara og swedana’s virkning. Principper for abhyanga – traditionel/vestlig. Behandlerens attitude, omgivelser og stemning. Effekter af massagen. Vi vil også så småt gå i gang med at lære at massere.


Lørdag kl. 9-16

Gennemgang af massagen og teori.

Øve abyanga (nogle giver, nogle modtager. Du vil være i den samme lille gruppe på 2-3 personer hele weekenden)

Frokost ca. kl. 13 

Øve abhyanga

Afrunding


Søndag kl. 9-16

Øve abyanga

Frokost ca. kl. 13 

Øve abhyanga

Lidt om marma-terapi

Afslutning


Det er ikke præcise tidspunkter. Men vægten lægges på at øve abhyanga – og både få og modtage. Vi tager tid til spørgsmål undervejs i programmet. Du modtager i øvrigt kursusmateriale og diplom.



På weekendkurset medbringes

Madpakke (alternativt kan du gå ud og spise på café eller lignende i frokostpausen)

Almindeligt tøj der kan tåle olie

Undertøj, bikini, badebukser eller lignende, der kan tåle olie (til når du selv skal have massage)

Et enkelt-lagen der kan tåle olie

2 håndklæder der kan tåle olie

Der bliver serveret ayurvedisk te, frugt m.m.



København

28-30. januar 2022 (fredag kl. 19-21, lørdag + søndag kl 9-16)

HosNorup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg (indgang fra parkeringsplads ved Aldi). Der er 2 timers gratis parkering langs Roskildevej, hvis man registrerer sig i en parkeringsapp, og der plejer at være nok parkeringspladser.

Pris: 2700 kr.








Links

Kostvejledning med pulsdiagnose eller astrologi. Se her

Brug et år på udvikling, transformation og ayurveda. Læs mere her





Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.