Vejledning

Ayurvedisk kostvejledning med pulsdiagnose

 

Pris 650 kr.

 

Hvis du vil spise sundere eller rette op på en ubalance, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse og pulsdiagnose, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende. Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer opstår, når maden ikke bliver omdannet optimalt. Dette viser sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, vrede, hedeture og søvnproblemer.

 

Varighed: 45 minutter. Opfølgning 550 kr. Bestil tid nedenunder.

 

 

 

 

 

 

Ayurvedisk kostvejledning med pulsdiagnose og astrologi

 

Pris 950 kr.

 

Hvis du vil spise sundere eller rette op på en ubalance, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse, pulsdiagnose og dit horoskop, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende. Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner. Den østlige astrologi kaldet jyotish er også rigtig god bl.a. til diagnosticering og til at finde årsagen til et problem.

 

Varighed: 75 minutter. (opfølgning: 45 minutter til 550 kr.) Bestil tid nedenunder.

 

 

 

Om kostvejlederen

Nicolay Marcus Zederlinn er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder sin egen ayurveda-uddannelse. Nicolay er desuden uddannet ayurveda-terapeut. Læs mere om Nicolay på dette link.

 

 

 

Praktiske oplysninger

Du kan betale kontant eller via mobile pay men ikke dankort. Bemærk ved afbud senere end 24 timer før konsultationen betales halvdelen af beløbet.

 

Sted: Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Du kan også få en konsultation via Skype eller i Espergærde på privat-adressen, Hovgårdsparken 25, 1. th..

 

Udfyld nedenstående skema, hvis du vil bestille tid til en konsultation. Du vil herefter blive kontaktet indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Frederiksberg
Espergærde
Enten Frederiksberg eller Espergærde
Via Skype
 
 

Flowfood

Obs: Vær opmærksom på at bekræftelses teksten "Tak for din bestilling" kommer, når du trykker send. Ellers kan det være fordi, at der er fejl i nogle af de indtastede felter.

Copyright © All Rights Reserved