Etårig ayurveda-uddannelse - Bliv vegetarisk kok og kostvejleder

Spar 4000 kr. ved hurtig tilmelding


Vil du uddanne dig til vegetarisk kok og kostvejleder, have en mere sund krop, et boost i energi og vitalitet samt lære en masse, så meld dig til denne uddannelse. Her får du et grundigt kendskab til ayurveda, som du kan bruge erhvervsrettet. Forløbet afsluttes med eksamen for dem, som ønsker det, så hvis du fx. vil arbejde som vegetarisk kok eller starte op som selvstændig med kostvejledning og massage, så er her en mulighed. Du vil også få en masse gode råd om sundhed, som du kan drage fordel af i hverdagen, og du vil lære at rense kroppen for affaldsstoffer og øge din vitalitet og sundhed.

Derudover lærer du at give ayurvedisk oliemassage (abhyanga), og du lærer at bruge pulsdiagnose til diagnosticering. Under hele uddannelsen har du i øvrigt mulighed for individuel supervision.

Uddannelsen er i høj grad en vej til personlig udvikling og et sundere liv, og du kan sagtens deltage, selvom du ikke er interesseret i at bruge uddannelsen erhvervsrettet.


Her er lidt om hvad du lærer:Madlavning

Du uddannes i at lave et bredt spektrum af vegetarisk/ayurvedisk mad, fx tærter, grøntsager, kornprodukter, supper, salater, linseretter, brød, kager og søde sager. Er du veganer eller glutenallergiker er der også alternativer her. Du lærer også om grundbegreberne i hver madkategori, så du selv kan være kreativ og sammensætte et måltid efter din smag. Du lærer de forskellige teorier bag ayurvedisk madlavning, hvor vi bruger råvarer, som er økologiske, livsfremmende og specielt udvalgt efter deres gunstige virkning på krop og sind. Læs mere og se mange af retterne i bogen ”Spis dig mere lykkelig”.Ayurveda og kostvejledning

Du bliver uddannet, så du kan vejlede folk om kost og sunde daglige rutiner bl.a. gennem typebestemmelse (vata, pitta og kapha). Det er ikke et ”must” at du selv har lyst til at vejlede folk, men du vil overvære, at underviseren giver kostvejledning til forskellige typer af mennesker, så du kan blive dygtig til det. Hvis du vil gå op til eksamen, skal du øve dig på forskellige personer mellem mødegangene, og du vil få feedback på dine kostvejledninger.

Alle de væsentlige dele af sundhedssystemet gennemgås, og de ayurvediske principper bliver forklaret på en let og forståelig måde. Du får også et godt indblik i din egen kropstype, så du bliver mere bevidst om, hvad du skal spise og gøre for at opretholde sundhed.

For at du kan blive god til ayurveda, er det godt, at du erfarer den ayurvediske viden på egen krop. Derfor vil denne uddannelse også give dig rig mulighed for at afprøve sundhedsrådene i praksis.Massage

Du lærer at give ayurvedisk oliemassage (abhyanga). Abhyanga er er en af de vigtigste ayurvediske kropsbehandlinger og en væsentlig del af  den ayurvediske panchakarma-kur, som renser kroppen for urenheder og øger velvære, sundhed og vitalitet. Abhyanga styrker også centralnervesystemet, muskler, led og bindevæv, og modvirker stress. Udover massagen vil du få kendskab til andre ayurvediske behandlingsformer som shirodare (oliestrøm på panden) og swedana (urtedampbad).Intuition

Ved hjælp af pulsdiagnose vil du lære at lytte til din egen krop og opdage ubalancer, før de bliver til sygdomme. Du vil lære principperne bag den ayurvediske pulsdiagnose og lære at bruge den til diagnosticering. Du vil også få et lille indblik i vedisk astrologi, der er nært knyttet til ayurveda.

Du skal have mindst 80 % fremmøde for at kunne gå til eksamen.

Uddannelsen bliver ledet af Nicolay Marcus Zederlinn sammen med flere gæstelærere. Du er velkommen til at kontakte Nicolay på tlf 2320 3827 eller på dette link, hvis du vil høre mere om uddannelsen.Datoer og steder

26-27/10, 16-17/11 og 7-8/12 2019

25-26/1, 22-23/2, 14-15/3, 25-26/4, 16-17/5, 13-14/6, 14-16/8, 29-30/8, 19-20/9 og 3-4/10 2020


Hovedparten af undervisningen foregår fra kl. 9-16 i et dejligt lyst og rart yogacenter, der hedder AstangaStudio og ligger på Fensmarkgade 1, 2200 København N.

Weekenderne 16-17/11, 2019, 22-23/2, 25-26/4, 13-14/6 og 29-30/8 2020 er fra kl. 10-14 og foregår i Skolekøkkenet på Amager Privatskole, Hornevej 1, 2770 Kastrup.

Weekenden 14-16/8 2020 (fredag kl. 19-21, lør + søn kl. 9-16) foregår HosNorup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.Pris

25.000 kr. inkl. individuel supervision og kostvejledning, ayurvedabøgerne ”Spis dig mere lykkelig”, ”Sundhed er at lytte” og ”Spis dig lykkelig” af Nicolay Marcus Zederlinn, undervisningsmaterialer, 10 måltider og kursusbevis.


Det er muligt at dele betalingen op i mindre rater. Du betaler et tilmeldingsgebyr på 3900 kr. samt 2000 kr. om måneden i 12 afdrag (1/11 2019 til og med 1/10 2020) i alt 27.900 kr. Dette kræver tilmelding til betalingsservice. Der er 3 måneders opsigelse til den første i måneden.


De første 5, som tilmelder sig får 4000 kr. i rabat.  Dvs. at prisen kun er 21.000 kr. Betales i rater fratrækkes beløbet de sidste 2 afdrag.


Obs: pt. 2 af de 5 pladser tilbage


Tilmelding

Du tilmelder dig her på siden. Hvis du vælger at dele betalingen op i rater, modtager du et girokort på første rate i oktober 2019. Herefter er det vigtigt at tilmelde girokortet til betalingsservice.

Undervisere


Nicolay Marcus Zederlinn har beskæftiget sig med ayurveda i mere end 30 år og har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Fra 1989 til 1992 boede han fx. på et slot i Holland sammen med TM-guruen Maharishi, hvor han bl.a. lærte og praktiserede den ayurvediske madlavning. Nicolay har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem bl.a. som kostvejleder og panchakarma-behandler, og han har haft sin egen ayurvediske restaurant i København. Nicolay er også uddannet ayurveda-terapeut og er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Nicolay er desuden en dygtig østlig astrolog.Christina Schyberg har 20 års professionel erfaring og er uddannet ayurveda massage-terapeut. Hun er også Reiki Mester, clairvoyant rådgiver og fysiurgisk massør.  Christina er desuden uddannet i ayurveda pranic healing.

Lars Martiny har i mange år arbejdet med livskvalitet indenfor en lang række områder. Han er

uddannet tandlæge og meditationslærer og har også været højskoleforstander. Lars er

specialist i ayurveda og er særlig dygtig til den ayurvediske pulsdiagnose. Derudover er han

kendt som en inspirerende foredragsholder.
Birgitte Sonneby har formidlet ayurveda i over 25 år og har en stor viden om hele sundhedssystemet – ikke  mindst urtemedicin og mad.

Birgitte er desuden kunstmaler, healer og clairvoyant, ligesom hun kommunikerer med dyr.

Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom mens hun gik på

uddannelsen


Charlotte er sygeplejerske og siger bl.a. "Den over 5000 år gamle medicinske livsfilosofi Ayurveda og Nicolays

kyndige guidning hen ad denne oplysende vej har ændret mit liv for altid.

Jeg har lært at lytte til mig selv og erfaret hvad der er godt for mig.

Ved at leve i overensstemmelse med denne indsigt har jeg healet min krop og sjæl for en sygdom, som

lægerne sagde var uhelbredelig"


Læs hele hendes historie på dette linkKom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 

Flowfood

Copyright © All Rights Reserved