Uddannelse

Flowfood

Ayurveda-uddannelse

 

Modul 1: Øg din vitalitet og sundhed

 

Vil du have mere vitalitet, sundhed og energi i krop og sind, så meld dig til dette kursus i sundhedssystemet ayurveda. Du vil få en masse gode råd, som du kan drage fordel af i hverdagen, og du vil lære at rense kroppen for affaldsstoffer og derved øge din vitalitet og sundhed. Du får små hjemmeopgaver fra gang til gang, som hjælper dig til at erfare ayurvedas tidsløse sandheder på egen krop og alle de væsentlige ayurvediske principper bliver forklaret på en let og forståelig måde. Du får også et indblik i din egen kropstype (vata/pitta/kapha), så du bliver mere bevidst om, hvad du skal spise og gøre for at opretholde sundhed.

Der vil være fokus på, at du lærer at lytte til din egen krop, så du bl.a. kan korrigere ubalancer, før de bliver til sygdomme. Du bliver også introduceret til den ayurvediske pulsdiagnose, ligesom vi kort vil berøre vedisk astrologi. Derudover vil du høre om forskellige ayurveda-produkter og deres virkning.

 

Kurset fungerer som første modul på Flowfood´s ayurvedauddannelse, så hvis du fx vil lære vegetarisk madlavning eller at give kostvejledning, har du mulighed for at studere videre.

 

Datoer

Torsdage den 25. januar, 1, 8, 22. februar, 1, 8, 15, 22. marts, 5 og 12. april 2018 (kl. 19.15-21.15)

 

Sted

Kurset foregår i Grace Tours dejlige lyse lokaler på Østerbrogade 52, 1. tv., 2100 Kbh Ø. Grace Tours er et rejsebureau, som bl.a. arrangerer Ayurvedarejser til Indien. Du kan læse mere på gracetours.com.

 

Undervisere

Nicolay Marcus Zederlinn og gæstelærerne Diana Carey og Lars Martiny.

 

Pris

3900 kr. inkl. ayurvedabøgerne ”Spis dig mere lykkelig” og ”Sundhed er at lytte” af Nicolay Marcus Zederlinn, undervisningsmaterialer og kursusbevis.

Hvis du ønsker at tilmelde dig flere moduler samtidig, kan du spare penge eller betale i afdrag. Se information under modul 2 og 3.

 

 

 

 

Modul 2: Bliv ayurvedisk og vegetarisk kok

Denne del af uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at lære ayurvedisk madlavning. Du uddannes i at lave et bredt spektrum af vegetarisk/ayurvedisk mad, fx tærter, grøntsager, kornprodukter, supper, salater, linseretter, brød, kager og søde sager. Du lærer også om grundbegreberne i hver madkategori, så du selv kan være kreativ og sammensætte et måltid efter din smag. Du lærer de forskellige teorier bag ayurvedisk madlavning, hvor vi bruger råvarer, som er økologiske, livsfremmende og specielt udvalgt efter deres gunstige virkning på krop og sind. Du vil også få et dybere indblik i forskellige urter og krydderiers gavnlige virkning. Er du veganer, vil der være alternativer til mælkeprodukter.

Forløbet afsluttes med eksamen for dem, der ønsker det. Hjemmearbejde består hovedsageligt i at afprøve opskrifter fra gang til gang. Læs mere og se mange af retterne i bogen ”Spis dig mere lykkelig”.

 

 

Datoer

Hold A: 27-28. januar, 24-25. februar, 24-25. marts, 21-22. april, 26-27. maj 2018 (Lørdag og søndag kl. 10-13.30)

 

Hold B: 3-4. februar, 3-4. marts, 7-8. april, 5-6. maj, 9-10. juni 2018 (Lørdag og søndag kl. 10-13.30)

 

Bemærk at sidste dag på hvert hold er afsat til eksamen (ca. 2,5 time indenfor tidsrummet kl. 10-15)

 

 

Sted

HKI, Glentevej 67-69, 2400 København NV

 

Undervisere

Birgitte Bjerring Sonneby og Nicolay Marcus Zederlinn.

 

Pris for modul 1+2

10.900 kr. inkl. 3 ayurvedabøger, 10 vegetariske frokoster, undervisningsmaterialer og eksamensbevis. Du kan også vælge at betale i afdrag. Du betaler et tilmeldingsgebyr på 2500 kr. samt 4 månedlige afdrag af 2500 kr. (start 1. februar 2017 - i alt 12.500 kr.) Afdragene skal tilmeldes betalingsservice. Der er 3 måneders opsigelse til den første på uddannelsen.

Pris for modul 2 alene: 7.000 kr. inkl. 1 ayurvedakogebog, 10 vegetariske frokoster, undervisningsmaterialer og eksamensbevis.

 

 

 

 

Modul 3: Bliv ayurvedisk kostvejleder

Denne del af uddannelsen henvender sig til dig som gerne vil gå dybere i den ayurvediske viden og forstå den så godt, at du kan vejlede folk om kost og sundhed. Din erfaring fra modul 1 og 2 vil blive integreret på en helt ny måde, når du skal give de ayurvediske råd videre. Vi vil bl.a. øve kostvejledning i gruppen på mange forskellige mennesker og hele forløbet afsluttes med eksamen og kursusbevis.

 

Du vil også få et dybere kendskab til vedisk astrologi og gennem pulsdiagnose vil du lære at lytte til din egen krop og opdage ubalancer, før de bliver til sygdomme.

 

Uddannelsen inkluderer en ayurvedisk kostvejledning og forudsætter, at du har gennemført modul 1+2. Bemærk at du godt kan tage dette modul uden at ville arbejde som kostvejleder, men blot for at få en dybere viden om ayurveda.

 

Datoer

Lørdag den 25. august, 1. 8. 15. 22. 29. september, 27. oktober, 3. 10, 17, 24. november samt 1. december 2018 kl. 10–15. (Den 17. og 24. november kan undervisningen trække ud til kl. 17)

 

Undervisere

Nicolay Marcus Zederlinn og gæstelærer Lars Martiny

 

Sted

Roskildevej 46, 2. (Indgang direkte fra Roskildevej), 2000 Frederiksberg

 

Pris for modul 1, 2 og 3

19.900 kr. Du kan også vælge at betale uddannelsen i afdrag. Du betaler et tilmeldingsgebyr på 2500 kr. samt 10 månedlige afdrag af 2100 kr. startende fra 1. februar 2018 (i alt 23.500 kr.). Afdragene skal tilmeldes betalingsservice. Der er 3 måneders opsigelse til den første på uddannelsen.

Pris for modul 3 alene: 9.900 kr.

 

 

 

 

Om underviserne:

 

Nicolay Zederlinn, der er leder af denne uddannelse, har beskæftiget sig med ayurveda i 30 år og har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Han har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem bl.a. som ayurvedisk kostvejleder, panchakarma-behandler og han har haft sin egen ayurvediske restaurant. Nicolay er også uddannet ayurveda-terapeut og er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Martiny har i mange år arbejdet med livskvalitet indenfor en lang række områder. Han er

uddannet tandlæge og meditationslærer og har også været højskoleforstander. Lars er

specialist i ayurveda og er særlig dygtig til den ayurvediske pulsdiagnose. Derudover er han

kendt som en inspirerende foredragsholder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diana Carey er uddannet yogalærer og ayurveda terapeut (med fokus på urteterapi

og massage) og har arbejdet med begge dele i over 18 år. Hun har blandt andet studeret

ayurvedisk yoga ved The Ayurvedic Institute hos Dr. Vasant Lad i New Mexico.

Hun er grundlægger, og medejer af NatureSource (www.naturesource.dk), som importerer

forskellige økologiske ayurvediske produkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom på vores mailingliste

 

Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 

Copyright © All Rights Reserved