Flowfood

Mad og meditation


Obs: Starter op igen efter sommerferien. Mere info følger.


Kom og vær med til at meditere, få ny viden og spise sammen i skønne lokaler på Sallingvej i København. Vi starter hver gang med en guidet meditation efterfulgt af en til to bhajans (sange) og et kort foredrag (ca. 15-20 min) om forskellige emner (se nedenunder). Herefter serverer South Indian et lækkert vegetarisk, mildt krydret måltid. Arrangementet afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter og har sin egen ayurveda-uddannelse. Nicolay har beskæftiget sig med meditation i over 30 år og har studeret livsvisdom hos nogle af indiens største Guruer. Alle er velkomne til at være med, og der kræves ingen forkundskaber.


Tid: Mandag kl. 17.30-19.00. Dørene åbnes kl. 17.15

Sted: South Indian´s selskabslokaler, Sallingvej 61, 2720 Vanløse (Indgang ved de store døre mellem nr. 61 og 63). Der er gratis parkering i området.

Pris pr. gang: 129 kr. ved betaling senest mandag kl. 9.30 via Mobile Pay til 2320 3827. Husk at skrive dato for arrangementet  i beskedfeltet og medbring mobilen som kvittering.

Du kan også overføre beløbet til reg nr. 5024, konto 1196703 senest fredagen før (eller mandag kl. 9.30 ved straksoverførsel). Husk at skrive dato for arrangementet og dit navn i beskedfeltet.


Mere om Nicolay Marcus Zederlinn

Rent professionelt er jeg forfatter til flere bøger om kost, ayurveda og sundhed og har min egen ayurveda-uddannelse, hvor jeg bl.a. uddanner folk til vegetarisk kok og kostvejleder (se evt. flowfood.dk).

Min spirituelle rejse startede for over 30 år siden, da jeg lærte transcendental meditation og siddhi-programmet. I de kommende 10 år brugte jeg 4-5 timer dagligt med disse teknikker og var bl.a. 3 år i Holland, hvor TM guruen Maharishi boede. Senere har jeg været i berøring af Ramana Maharishi´s tradition og the Art of Living, og er også inspireret af ”Et kursus i Mirakler” og ”Abraham Hicks”. Jeg har været på mange rejser til Indien, hvor jeg for det meste har opholdt mig i en ashram i Keerala, hvor den oplyste kvinde Amma bor. Amma er en af vor tids største nulevende kvindelige guruer.


Tilmeld dig mailinglisten på denne side, så får du nærmere information om hvornår mad og meditation starter op igen.Find os på facebook

Klik synes godt om og få nyheder. Gå til facebook-siden (åbner i nyt vindue)Kom på vores mailingliste

Indtast din email og få besked om kommende arrangementer, kurser, uddannelser m.m. 
 

Copyright © All Rights Reserved