Flowfood

Grundlæggende ayurveda: Øg din vitalitet og sundhed


Vil du have mere vitalitet, sundhed og energi i krop og sind, så meld dig til dette kursus i sundhedssystemet ayurveda. Du vil få en masse gode råd, som du kan drage fordel af i hverdagen, og du vil lære at rense kroppen for affaldsstoffer og derved øge din vitalitet og sundhed.  Du får små hjemmeopgaver, som hjælper dig til at erfare ayurvedas tidsløse sandheder på egen krop og alle de væsentlige ayurvediske principper bliver forklaret på en let og forståelig måde. Du får også et indblik i din egen kropstype (vata/pitta/kapha), så du bliver mere bevidst om, hvad du skal spise og gøre for at opretholde sundhed.

Der vil være fokus på, at du lærer at lytte til din egen krop, så du bl.a. kan korrigere ubalancer, før de bliver til sygdomme. Du bliver også introduceret til den ayurvediske pulsdiagnose, ligesom vi kort vil berøre vedisk astrologi. Derudover vil du høre om forskellige ayurveda-produkter og deres virkning.


Kurset fungerer også som første modul på Flowfood´s ayurvedauddannelse, så hvis du fx vil lære vegetarisk madlavning eller at give kostvejledning, har du mulighed for at studere videre.


Datoer

Nye datoer kommer senere. Skriv dig på mailing-listen, hvis du vil have besked.


Sted

GraceTours, Østerbrogade 52, 1. tv., 2100 København Ø


Undervisere

Nicolay Marcus Zederlinn og gæstelærerne Diana Carey og Lars Martiny.


Pris

3900 kr.  inkl. ayurvedabøgerne ”Spis dig mere lykkelig” og ”Sundhed er at lytte” af Nicolay Marcus Zederlinn, undervisnings-

materialer og kursusbevis.

Hvis du ønsker at tilmelde dig flere moduler samtidig, kan du spare penge eller betale i afdrag. Se information under

uddannelse.


Om underviserne:Nicolay Zederlinn, der er leder af denne uddannelse, har beskæftiget sig med ayurveda i 30 år og har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Han har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem bl.a. som ayurvedisk kostvejleder, panchakarma-behandler og han har haft sin egen ayurvediske restaurant. Nicolay er også uddannet ayurveda-terapeut og er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda.


Udtalelser fra tidligere kursister:


"Den over 5000 år gamle medicinske livsfilosofi Ayurveda og Nicolays kyndige guidning hen ad denne oplysende vej har ændret mit liv for altid.

Lær at LYTTE til dig selv og du erfare hvad der er godt for dig.

Lev i overensstemmelse med denne indsigt og du vil heale din krop og sjæl"


Charlotte Rostgaard Andersen, Sygeplejerske

Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 
 

Copyright © All Rights Reserved