Gratis foredrag om østlig astrologi (jyotish)


Kom og hør et inspirerende foredrag om det tusinder af år gamle østlige astrologi-system, der også kaldes jyotish. Østlig astrologi siges at være den oprindelige astrologi, som andre astrologi-former stammer fra og horoskoperne er overraskende lette at tolke, når man først har den grundlæggende viden på plads.

Foredraget giver dig et overblik over østlig astrologi og vi vil tage eksempler fra kendte menneskers horoskoper, for at forstå deres handlemåde. Du er også velkommen til at medbringe dit eget østlige horoskop, hvis du har et sådant. Så tolker vi også lidt på det!

Underviser er Nicolay Marcus Zederlinn, som har beskæftiget sig med østlig astrologi i over 30 år og har sin egen ayurveda uddannelse. Nicolay har også studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største guruer. 


Tid: 18. marts kl. 19.30. Foredraget varer ca. 1 time og tyve minutter.

Sted: South Indian´s selskabslokaler, Sallingvej 61, 2720 Vanløse

Tilmelding unødvendig


Før dette foredrag har du mulighed for at deltage i Mad og Meditation i samme lokaler fra kl. 17.30. Her er alle velkomne til at være med til en guidet meditation, lidt spirituel sang, socialt samvær og noget lækker indisk vegetarisk mad. Tilmelding er nødvendig til denne del. Se mere her.Bemærk iøvrigt at der starter et kursus i østlig astrologi dem 3. april 2019. Læs mere her


Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m. 

Flowfood

Copyright © All Rights Reserved