Events i Hillerød

Gratis foredrag "Bliv sund med ayurveda"

Masser af gode råd, som virkelig gør en forskel.


Sæt kryds i kalenderen torsdag den 13. august, hvor der afholdes et spændende foredrag i Hillerød. Her vil du lære, hvordan du ved at følge enkle råd om kost og daglige rutiner, vil kunne reducere mange ubehag og sygdomme.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan f.eks. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som f.eks. hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut. Læs mere om Nicolay her.


Tid: Torsdag den 13. august 2020 kl. 19-20

Sted: Center for Mindful Living, Slotsgade 32, (baghuset), 3400 Hillerød

Tilmelding unødvendig.
Dette har måske din interesse (klik på link)


Brug et år på udvikling, transformation og ayurveda. Læs mere her


Foredrag om ayurveda i København


Tilbud kostvejledning


Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom med ayurveda


Uddannelsen til vedisk astrolog


Få lagt dit horoskop

Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m