Flowfood

Ayurveda-workshop


På denne workshop får du en masse gode råd, som skaber flow i kroppen og reducerer ubehag og sygdomme. Du får også et indblik i din egen kropstype (vata/pitta/kapha) og finder ud af, hvilken mad og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig. Ved hjælp af de ayurvediske råd, er det i mange tilfælde muligt at reducere ubehag som søvnproblemer, menustrationssmerter, hedeture, hovedpine, uren hud, fordøjelses problemer, diabetes 2 og meget mere.

På workshoppen lærer du også at korrigere ubalancer, før de bliver til sygdomme, og du bliver introduceret til den ayurvediske pulsdiagnose, som er en teknik til at øge din intuition og skabe balance i kroppen.


Underviser er forfatter og kostvejleder Nicolay Marcus Zederlinn, der har beskæftiget sig med ayurveda i mere end 30 år. Læs mere om Nicolay her


Tid: Søndag den 27/10 kl. 9-16

Sted: AstangaStudio, Fensmarkgade 1, 2200 København N.

Pris: 950 (inkl. den lille ayurveda-bog "Sundhed er at lytte" af Nicolay Marcus Zederlinn)

Charlotte blev helbredt for en såkaldt uhelbredelig sygdom ved hjælp af ayurveda 


Charlotte er sygeplerske og siger bl.a. "Den over 5000 år gamle medicinske livsfilosofi Ayurveda og Nicolays kyndige guidning hen ad denne oplysende vej har ændret mit liv for altid. Jeg har lært at lytte til mig selv og erfaret hvad der er godt for mig. Ved at leve i overensstemmelse med denne indsigt har jeg healet min krop og sjæl for en sygdom, som lægerne sagde var uhelbredelig"


Læs hendes historie på dette link
Kom på vores mailingliste


Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 
 

Copyright © All Rights Reserved