Vejledning

Flowfood

Ayurvedisk kostvejledning med pulsdiagnose

 

Pris 650 kr.

 

Hvis du vil spise sundere eller rette op på en ubalance, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse og pulsdiagnose, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende. Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner.

 

Varighed: 45 minutter. Opfølgning 550 kr. Bestil tid nedenunder.

 

 

Ayurvedisk kostvejledning med astrologi

 

Pris 950 kr.

 

Hvis du vil spise sundere eller rette op på en ubalance, så bestil tid til en ayurvedisk kostvejledning. Ved hjælp af en individuel type-bestemmelse, pulsdiagnose og dit horoskop, får du en masse gode råd om kost og daglige rutiner, som virkelig kan gøre en forskel i dit almene velbefindende. Det tusinder af år gamle sundhedssystem ayurveda er en stor hjælp til sundere kost og livsfremmende vaner. Den østlige astrologi kaldet jyotish er også rigtig god bl.a. til diagnosticering og til at finde årsagen til et problem.

 

Varighed: 75 minutter. (opfølgning: 45 minutter til 550 kr.) Bestil tid nedenunder.

 

 

Lidt om kostvejlederen

Nicolay Marcus Zederlinn er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder sin egen ayurveda-uddannelse. Nicolay er desuden uddannet ayurveda-terapeut.

 

 

Praktiske oplysninger

Du kan betale kontant eller via mobile pay men ikke dankort. Bemærk ved afbud senere end 24 timer før konsultationen betales halvdelen af beløbet.

 

Sted: Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Du kan også få en konsultation via Skype eller i Espergærde på privat-adressen, Hovgårdsparken 25, 1. th..

 

Udfyld nedenstående skema, hvis du vil bestille tid til en konsultation. Du vil herefter blive kontaktet indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
 
 

Obs: Vær opmærksom på at bekræftelses teksten "Tak for din tidsbestilling" kommer, når du trykker send. Ellers kan det være fordi, at der er fejl i nogle af de indtastede felter.

Copyright © All Rights Reserved