Lær om mad

Flowfood

Ovnbagt squash
Portræt Nicolay

Lær at lave vegetarisk mad

 

Weekendkursus inspireret af ayurveda

 

Vil du lære at lave spændende vegetariske retter med de mest livsfremmende, økologiske råvarer, så meld dig til dette kursus. Vi vil lave et måltid hver dag, som består af flere forskellige opskrifter, så du bl. a. får prøvet at lave linseret (dahl), tærte, khitcheri, grøntsagsretter og meget mere.

Du vil også lære om, hvilke råvarer, som har den bedste virkning på krop og sind, og du vil få mange gode råd fra det ayurvediske sundhedssystem, som vil hjælpe dig til at lave den mest livsfremmende mad. Derudover vil du høre om krydderiernes gavnlige virkning, og om hvordan man opretholder en sund fordøjelse. Der vil være alternativer til fx mælkeprodukter og hvede, hvis du er veganer eller glutenallergiker.

 

Du bliver undervist af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere vegetariske kogebøger bl.a. ”Spis dig mere lykkelig”, som er inkluderet i kursusprisen. Mange af opskrifterne på kurset kommer i øvrigt fra denne bog. Se bogen på dette link.

 

Dato: 9-10. juni

Tidspunkt: Lørdag og søndag kl. 10-15

Sted: HKI, Glentevej 67, 2400 København NV (adgang for gangbesværede)

Pris: 1800 kr. inkl. 2 måltider og en vegetarisk kogebog

 

Spar 400 kr. ved tilmelding senest 9. maj (pris 1400 kr.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom på vores mailingliste

 

Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved