Meditation

Flowfood

Få en guidet meditation på dit job

 

Har du lyst til at forbedre arbejdsmiljøet på dit job og få gladere, sundere og mere kreative medarbejdere, så bestil en guidet meditation dagligt eller en gang om ugen. Meditation er kendt for at reducere stress og konflikter og at nedsætte sygefraværet. Derfor kan både den enkelte medarbejder og firmaet som helhed få stor glæde af, at der afholdes meditation på arbejdspladsen. Udhvilede og afbalancerede mennesker tænker mere klart og konstruktivt, og træffer flere rigtige beslutninger.

 

Hvad er meditation?

Meditation er en metode til at stilne sindet og bringe tankerne i ro. Når sindet slapper af, bliver vejrtrækningen rolig og kroppen opnår en hvile, der er dybere end søvn. Blot få minutters daglig meditation har en meget positiv virkning på sind og krop.

Alle kan meditere. Det er let og uanstrengt og kræver ingen særlige forkundskaber, eller religiøs overbevisning. Man sidder blot på en stol med lukkede øjne og lytter til de instruktioner, som der gives.

 

Den endeløse tankestrøm

Fra vi vågner om morgenen til vi går i seng om aftenen er opmærksomheden rettet udaf. Vores indre dialog kommenterer på alt, og mixer det med bekymringer om fortid og fremtid. Vi bruger masser af energi på overflødige tanker, som trækker opmærksomheden væk fra øjeblikket og derfor bl.a. nedsætter vores effektivitet og evne til at koncentrere os. Når vi ikke er virkeligt tilstede, træffer vi forkerte beslutninger og bliver hurtigere trætte.

Ved hjælp af en uanstrengt meditationsform er det muligt at bringe den endeløse tankestrøm i ro. Med ingen eller næsten ingen tanker forøges opmærksomheden, samtidig med at kroppen opnår en hvile, der er dybere end søvn. Denne tilstand fylder os med en behagelig følelse af velvære, der renser krop og sind for stress og spændinger og øger den almene sundhedstilstand. Dette er grunden til at mange videnskablige undersøgelser viser, at meditation har en megen gunstig virkning på sygdomme og ubehag som hovedpine, søvnløshed, for højt blodtryk m.m.

 

Hvem kan meditere?

Alle kan meditere. Det er let og uanstrengt og kræver ingen særlige forkundskaber eller religiøs overbevisning. Blot få minutters daglig meditation har en meget positiv virkning på sind og krop.

 

Guidet meditation på jobbet

Jeg kommer gerne ud på din arbejdsplads og leder en guidet meditation hver dag eller en til flere gange om ugen. Den guidede meditation er en blanding af afspænding og visualisering, hvor man sidder på en stol med lukkede øjne og lytter til de instruktioner, som der gives. Meditationen varer normalt ca. 15-20 minutter og vil få både medarbejderne og firmaet til at blomstre.

 

Praktisk info

Firmaet stiller selv et lokale til rådighed til den guidede meditation. Jeg kommer så ud og leder meditationen dagligt eller en til flere gange om ugen. Det er også muligt at bestille en prøvetime.

 

Priser

Prisen for en guidet meditation hver dag er uanset antal deltagere 1100 kr. excl. moms pr. gang. Du kan også vælge at bestille en guidet meditation en gang om ugen. Her er prisen uanset antal deltagere 1800 kr. excl. moms pr. gang. Priserne forudsætter et forløb på minimum 3 måneder.

 

Prøv guidet meditation

Introduktions-foredrag med guidet meditation (45 minutter): 7.000 kr.

 

 

 

Meditation forøger

Sundhed

Effektivitet

Balance

Energi

Kreativitet

 

 

Meditation reducerer

Sygdom

Stress

Bekymringer

Konflikter

Forkerte beslutninger og

 

 

 

"Det smukkeste, vi kan opleve er det mystiske. Her finder vi oprindelsen til al sand kunst

og videnskab"

 

Albert Einstein

 

 

 

 

 

Bestil en guidet meditation ved at kontakte mig her

Copyright © All Rights Reserved