1-dages ayurveda-workshop

Flowfood

Ayurveda-workshop

 

På denne workshop får du en masse gode råd, som skaber flow i kroppen og reducerer ubehag og sygdomme. Du får også et indblik i din egen kropstype (vata/pitta/kapha) og finder ud af, hvilken mad og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig. Ved hjælp af de ayurvediske råd, er det i mange tilfælde muligt at reducere ubehag som søvnproblemer, menustrationssmerter, hedeture, hovedpine, uren hud, fordøjelses problemer, diabetes 2 og meget mere.

På workshoppen lærer du også at korrigere ubalancer, før de bliver til sygdomme, og du bliver introduceret til den ayurvediske pulsdiagnose, som er en teknik til at øge din intuition og skabe balance i kroppen.

 

Underviser er Nicolay Marcus Zederlinn, der har beskæftiget sig med ayurveda i mere end 30 år og har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Han har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem bl.a. som ayurvedisk kostvejleder og panchakarma-behandler, og han har haft sin egen ayurvediske restaurant. Nicolay er også uddannet ayurveda-terapeut og er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda.

 

 

Tid: Søndag den 5. maj kl. 9-16

 

Sted: GraceTours, Østerbrogade 52, 1. tv., 2100 København Ø

 

Pris: 950 (inkl. den lille ayurveda-bog "Sundhed er at lytte" af Nicolay Marcus Zederlinn)

 

 

 

 

 

 

 

Udtalelser fra tidligere kursister:

 

"Den over 5000 år gamle medicinske livsfilosofi Ayurveda og Nicolays kyndige guidning hen ad denne oplysende vej har ændret mit liv for altid.

Lær at LYTTE til dig selv og du erfare hvad der er godt for dig. Lev i overensstemmelse med denne indsigt og du vil heale din krop og sjæl"

 

Charlotte Rostgaard Andersen, Sygeplejerske

 

 

 

Kom på vores mailingliste

 

Indtast din email og få besked om kommende kurser/uddannelser m.m.

 

Copyright © All Rights Reserved